Nyheter

Mössa i juni

Nu har sjukan blivit bra och jag är tillbaka i full träning igen. Men plötsligt blev det kallt igen. Är vintern på väg tillbaka? I lördags åkte mössan på igen på roddpasset. Kändes konstigt då jag trodde att det var sommar.

Måndagens roddpass bjöd på årets naturupplevelse. Jag vred på huvudet och skulle kolla riktning. Då såg jag att något simmade i vägen. En and var min första tanke då ån kryllar av änder, gäss och svanar. Men anden såg lite väl stor och konstig ut hann jag tänka innan jag såg att det var ett rådjur som simmade rakt över ån. Den hade även ett till rådjur i följe men den tvärvände och simmade tillbaka till sidan de kom ifrån. Jag han som tur var bromsa innan och undvek att slå till någon av dem men de två gick i land på varsin sida. Hoppas de kunde återförenas sen.

Kommentarer:

 1. Du tror inte att det var en ren då? Det blev en ren!! Två till och med....

  04 juni 2012 22:34 av: Bambi
 2. Ingen  blir  ren  av ett dopp i Fyrisån..

  09 juni 2012 14:06 av: Vajan
 3. To think, I was confuesd a minute ago.

  23 januari 2013 11:24 av: Keesha
 4. Iw6C9w , [url=http://dlvgzounubyo.com/]dlvgzounubyo[/url], [link=http://yijzpnvjvtii.com/]yijzpnvjvtii[/link], http://rpntckboztyr.com/

  25 januari 2013 15:29 av: yjkvavfaeg
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation  

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.