Nyheter

Kommentar från Lassi

Det kan synas för en betraktare som om en sjundeplats i den första världscupen är en besvikelse. Svaret är ja om man bara bedömmer resultatlistan. Dock är vi alla runt Lassi väldigt nöjda med på vilket sätt han har hanterat helgens lopp och med den potential han visar i sin rodd. Så här kommenterade Lassi efter sitt fjärde lopp den här helgen, ett lopp som gav honom en klar seger med tre sekunder i B-finalen.
- Det var samma upplägg på det här loppet som de tidigare. Kroppen svarade bra och jag orkade hålla i rodden på ett bra sätt. Redan tidigt kopplade jag ett grepp och behövde inte ens spurta på slutet. Jag är nöjd med denna helg, sjundeplaceringen till trots. Det här ger mig en bra bild av vad som väntar i träning framöver och jag ser redan fram emot att tävla i Luzern i slutet av maj.

Kommentarer:

 1. Bra jobbat Lassi!!!

  06 maj 2012 13:00 av: Anders Wiklund
 2. Det var verkligen värt varenda krona att komma och se dig i den B-finalen!

  Kramar från mor och far

  11 maj 2012 12:41 av: mor
 3. Nu har jag lagt till mig som ff6jare pe5 din fina blogg & Jag le4gger till dig i min blogglista, hoapps att det e4r okej!?Kram Emma

  31 maj 2014 18:48 av: Andrew
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation  

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.